Uutishuone palveluksessasi

Uutishuone palvelee Uudenmaan liiton ja maakunnan ajankohtaistietoa etsivää.

Puhekupla
Löydät uutispalvelusta tiedotteemme ja ajankohtaisia artikkeleita. Pääset myös kurkistamaan miten Uusimaa näyttäytyy mediassa.

Uutiskirje Uutiskirjeitämme tilaamalla saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiisi.


KuvatKuva- ja logopankista voit ladata käyttöösi liiton logon ja maakunnan vaakunan. Tarjolla on myös valokuvia maakuntavaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajista sekä liiton henkilöstöstä.Uusimmat tiedotteet


9.1.2017 Tavoitteena ympäristöviisaampi työpaikka – Ekotukitoiminta vauhtiin Uudenmaan liitossa

Ekotuki ryhmakuva rajattu

Uudenmaan liitto starttaa alkaneen vuoden kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksella ja käynnistämällä ekotukitoiminnan.

Lue lisää

3.1.2017 Yhdessä kohti monipuolista juhlavuotta

ilotulitus

130 000 ihmistä vietti uudenvuoden aattona Suomen juhlavuoden avajaisia Helsingin keskustassa. Iloinen kansanjuhla antoikin osuvan alkusävelen koko Uudenmaan juhlavuodelle: maakuntaan on muovautumassa vivahteikas ja runsas Suomi 100 -ohjelma.

Lue lisää
Uusimmat artikkelit


23.12.2016Uusimaa mukana kehittämässä hyvinvointia mittaavaa SPI-indeksiä

SPI-työpajaUudenmaan liitto järjesti yhteistyössä Social Progress Imperative -säätiön kanssa työpajan, jossa esiteltiin Social Progress Index (SPI) ja pohdittiin sen soveltamista alueelliseen kehittämiseen. SPI on globaalisti käytössä oleva maakohtainen sosiaalisen hyvinvoinnin indeksi.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

19.12.2016Uudellamaalla 18 prosenttia muuta Suomea korkeammat tulot

laskin

Vuonna 2013 uusimaalaisten valtionveronalaiset tulot asukasta kohti olivat keskimäärin 27 800 euroa. Uusimaalaisten tulot olivat 18 prosenttia korkeammat kuin muun maan väestöllä. Uudenmaan kunnista Kauniaisten asukkaat olivat suurituloisimpia keskimäärin 51 700 euron tuloillaan.

Lue lisää | 0 Kommenttia