19.4.2017

Uusimaa-ohjelman laadinta on aloitettu – anna palautetta suunnitelmistamme

Verso, kuva Pixabay
Nykyistä ja tulevaa maakuntaa palvelevan maakuntaohjelman valmistelutyö on käynnistetty. Ohjelma valmistuu vuoden 2017 loppuun mennessä.
Uusimaa-ohjelma 2.0 on maakuntaohjelma vuosille 2018–2021. Ohjelma sisältää pitkän aikavälin vision ja strategiset painopisteet vuodelle 2050 sekä tavoitteet tulevalle ohjelmakaudelle.

Ohjelmaa ja sen ympäristöselostuksen lähtökohtia, tavoitteita ja valmistelua kuvaava aineisto on nähtävillä Uudenmaan liiton verkkosivuilla www.uudenmaanliitto.fi/uusimaa-ohjelma sekä liiton toimistossa Länsi-Pasilassa.

Maakuntaohjelma perustuu alueiden kehittämisestä ja rakennerahastotoiminnan hallinnoinnista annettuun lakiin ja se sisältää maakunnan mahdollisuuksiin, tarpeisiin ja erityispiirteisiin perustuvat kehittämistavoitteet ja keskeisimmät kehittämistoimet.

Uusimaa-ohjelma laaditaan yhdessä Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen kanssa sekä laajassa sidosryhmäyhteistyössä kuntien sekä alueiden kehittämisen kannalta merkittävien yhteisöjen, järjestöjen, koulutusorganisaatioiden ja muiden vastaavien tahojen kanssa.

Otamme mielellämme palautetta vastaan koko ohjelman laadintaprosessin ajan. Palautteen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen toimisto@uudenmaanliitto.fi tai postitse Uudenmaan liittoon. Toimistomme osoite on Esterinportti 2 B, 00240 Helsinki.

Elinkeinopäällikkö Lauri Kuukasjärvi, puh. 044 090 9722

Kuva: Pixabay