Tilaa Uudenmaan liiton uutiskirjeitä

postituslista

Uudenmaan liitolla on viisi uutiskirjettä, joiden postituslistoille voit liittyä tällä sivulla. Sähköpostiisi saapuvissa uutiskirjeissä kerromme maakunnan suunnittelun ajankohtaisuutiset. Voit liittyä yhdelle tai useammalle listalle.

Uutiskirjeiden teemat ovat

1. Uudenmaan liiton työn tulokset ja tapahtumamme
  2. maakuntakaavan valmistelu
  3. uusimmat tilastot ja tutkimustietoa Uudestamaasta
  4. Uudenmaan liiton EU-palvelun uutiset rahoitusohjelmista ja -hauista
  5. Suomi 100 -juhlavuosi Uudellamaalla

Täytä alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi ja ruksaa valitsemasi postituslistat. Klikkaa tämän jälkeen Tilaa-painiketta. Saat sähköpostiisi vahvistuksen liittymisestä.

Jokaisen uutiskirjeeseen mukana saat ohjeet listalta poistumisesta ja tilaustietojen muuttamisesta. Postituslistalla olevista henkilöistä on järjestelmän ylläpitäjän tiedossa vain sähköpostiosoite.

Postituslistat

Sähköpostiosoitteesi :

SuomiFinland100-tunnus_sininen_RGBSuomi 100 -uutiskirje

Uudenmaan Suomi 100 -uutiskirje ilmestyy juhlavuoden aikana kerran kuukaudessa. Voit tilata uutiskirjeen Suomi 100 Uusimaa -sivuston kautta.

> Tilaa Suomi 100 Uusimaa -uutiskirje