Sote- ja maakuntauudistuksen valmisteluaineistot

AineistotTervetuloa seuraamaan Uudenmaan sote- ja maakuntauudistuksen esivaiheen valmistelua. Valmistelu tehdään työryhmissä, joiden asialistat julkaistaan ennen kokousta kunkin valmisteluteeman omalla sivulla. Muistiot ja kokousten ydinviestit pyritään julkaisemaan muutaman päivän kuluessa kokouksesta.

Alta löydät uusimmat päivitykset.


Uusimmat kokousaineistot

30.3.2017 13.36Alueiden käyttö, ympäristö ja liikenne -ryhmän kokous 28.3.

Muistiot
> Muistio

Alueiden käyttöä, ympäristöä ja liikennettä koskevan valmisteluryhmän kokouksessa 28.3.2017 päätettiin, että tehtäväkokonaisuuksien kuvaukset laaditaan maakuntalakiluonnoksen mukaisista tehtäväkokonaisuuksista. Tarvittaessa tehtäväkokonaisuudet jaetaan osiin.

Lue lisää | 0 Kommenttia

30.3.2017 12.16Vammaisten palvelut -ryhmän kokous 16.3.2017

Muistiot
> Muistio

Kokouksen ydinviesti on, että sote-valmistelun vammaisten palvelujen valmisteluryhmässä nähdään tärkeänä eri kuntien/alueiden kuulluksi tuleminen, alueellinen yhteistyö ja parhaimpien yhteisten käytäntöjen löytäminen lainsäädännön ja kansallisten linjausten mukaisesti.  

Lue lisää | 0 Kommenttia

27.3.2017Suun terveydenhuollon ryhmän kokous 24.3.2017

Muistiot
> Muistio

Suun terveydenhuolto määritteli laadun, vaikuttavuuden ja sisällön linjat. Kaikki Uudenmaan suun terveydenhuollon yksiköt vastasivat määräajassa nykytilanteen kartoituskyselyyn. Yhteistyö on voimaa!

Lue lisää | 0 Kommenttia

21.3.2017 14.50Sote-tiimin kokous 23.3.2017

Muistiot
> Sote-tiimin kokousasiakirjat 23.3.2017


Hyvinkään sosiaali- ja terveysjohtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen antoi tilannekatsauksen Keski-Uudellamaalla toteutettavasta valinnanvapauskokeilusta. Kokeilussa pilotoidaan kapitaatiorahoitusta sote-keskuspalvelussa ja henkilökohtaista budjetointia.

ICT-projektijohtajat Helena Ylisipola ja Mikko Rotonen esittelivät Uudenmaan sote- ja maakuntauudistuksen vaatiman ICT-ratkaisujen tiekartan ja aikataulutuksen, jotka tehdään esivalmisteluvaiheessa.  


Lue lisää | 0 Kommenttia