Ehdota Vuoden uusmaalaista yritystä 2016

Nyt on aika tehdä ehdotuksia Vuoden uusmaalaiseksi yritykseksi 2016. Voit ehdotaa ansioitunutta yritystä 15.9.2016 mennessä. Lomake ehdotuksia varten löytyy tämän sivun oikeasta palstasta.

Palkintosarjoja on kolme:

  • Tuotannollinen yritys
  • Kaupan tai palvelualan yritys
  • Start up -yritys

Ehdotuksia voi tehdä yrityksen palveluihin tai tuotteisiin tyytyväinen asiakas tai organisaatio. Myös yrittäjä itse voi tarjoutua ehdolle.

Päätökset palkittavista tekee asiantuntijaraati, jossa ovat edustettuina Uudenmaan liitto, Uudenmaan ELY-keskus, alueen yrittäjäjärjestöt ja Helsingin seudun kauppakamari. Raadin puheenjohtajana on Sarianne Reinikkala Helsingin Yrittäjistä.

Vuoden uusmaalaiset yritykset palkitaan marraskuussa Uudenmaan maakuntaparlamentissa.

Yrittäjävalinnoilla on jo yli 20 vuoden perinteet.


Vuoden 2015 uusmaalaiset yritykset ovat Konditoria pH7 ja aerosolipakkaamo Pentisol

Laatuun ja omaperäiseen liikeideaan luottava Konditoria pH7 Oy Tuusulasta ja innovatiivinen spray-tuotteiden aerosolipakkaamo Pentisol Oy Järvenpäästä ovat vuoden 2015 uusmaalaiset yritykset. Molempien yritysten taustalla on yrittäjäpariskunta.

Vuoden kaupan- ja palvelualan yritykseksi valittu Konditoria pH7 on erikoistunut suklaan, jäätelön ja leipomotuotteiden valmistukseen. Konditoria myy tuotteita muun muassa ravintoloille ja hotelleille, mutta myös kuluttajille.

Yritys on kovassa kasvussa. Viime vuosina liikevaihto on kasvanut merkittävästi ja henkilöstöä on palkattu lisää. Yritys on myös tehnyt isoja investointeja, jotka tähtäävät ulkomaan vientiin.

Konditorialla on vähittäismyymälä Helsingissä sekä moderni tuotantolaitos ja tehtaanmyymälä Tuusulassa. Tuusulan myymälän yhteydessä toimii myös lounas- ja tilausravintola sekä pitopalvelu.

Vuoden tuotannolliseksi yritykseksi valittu innovatiivinen Pentisol Oy tuottaa korkealaatuisia aerosoli-tuotteita niin teollisuuden kuin kotitalouksien tarpeisiin. Esimerkkinä monipuolisesta tuotevalikoimasta ovat maustesuihkeet, joita yritys valmistaa omilla resepteillään ammattikeittiöille.

Pentisol on lähtenyt rohkeasti kansainvälisille markkinoille. Jakelusopimuksia on solmittu niin pohjoismaissa kuin Keski-Euroopan maissa. Jo toisessa polvessa toimiva perheyritys on joustava, palveluhenkinen ja tuotekehitykseen sitoutunut.Yritysvalinnoilla jo yli 20 vuoden perinteet

Pyydämme vuosittain ehdotuksia mallikelpoisista uusmaalaisista yrityksistä. Ehdotuksia voi tehdä yrityksen palveluihin tai tuotteisiin tyytyväinen asiakas tai organisaatio. Myös yrittäjä itse voi tarjoutua ehdolle.

Päätökset palkittavista tekee asiantuntijaraati, jossa ovat edustettuina Uudenmaan liitto, Uudenmaan ELY-keskus, alueen yrittäjäjärjestöt ja Helsingin seudun kauppakamari.