Ennakointiseminaarin kuvitus, jossa tekstinä Tulevaisuus liikuttaa, valtakunnallinen alue-ennakoinnin seminaari 2019.

KysymysMiten ihmiset ja bisnes liikkuvat tulevaisuudessa?
Miten se vaikuttaa ympäristöömme?


Vuoden 2019 ennakointiseminaarissa unohdamme sillat, raiteet ja moottoritiet – kaikki päivänpolttavat liikennekysymykset. Kahden päivän ajan lennämme korkealla, filosofista ja teoreettista otetta kaihtamatta.

Tutkimme liikkumisen tulevaisuutta kolmen eri näkökulman – ihmisen, ympäristön ja bisneksen kautta. Katsomme tulevaan uteliain silmin ja yhdistelemme toisiinsa yllättäviä, hullunkuriseltakin vaikuttavia asioita.

Seminaarin edetessä laskeudumme myös käytännön tasolle pohtimaan, mitä liikkumisen muutos tarkoittaa osaamisen kannalta. Eli millaista tietoa, taitoa ja koulutusta tulevaisuuden liikkuminen meiltä edellyttää?

Kotimatkalle lähdemme mieli virkistyneenä, aivot uudessa asennossa, valmiina hyödyntämään oppimaamme arjen työssämme.

Aika ja paikka

21.–22.3.2019 Hotelli Gustavelund, Kirkkotie 36, Tuusula.

Järjestämme bussikuljetuksen Helsingin keskustasta Gustavelundiin 21.3. aamulla. Paikan bussista voi varata itselleen ilmoittautumisen yhteydessä.

Tutustu ohjelmaan

Anna seminaarin puhujien ravistella aivosi vireiksi ja työpajojen asetella aivosolusi uusiin asentoihin! Luvassa on ainakin seuraavaa:

  • Dosentti Arto O. Salonen maalaa suurta kuvaa ihmisen liikkumisen nykypäivästä ja tulevaisuudesta
  • Katri Harra-Salonen Finnairilta sekä toimittaja Jari Hanska kertovat, miten päästövähennystavoitteet vaikuttavat liikkumiseemme ja elämäntapoihimme lähitulevaisuudessa.
  • Ulla Tapaninen Helsingin kaupungilta sekä Eetu Pilli-Sihvola Trafista valottavat logistiikan ja älyliikenteen tulevaisuuden näkymiä.

> Tutustu tarkemmin tämänhetkiseen ohjelmaan (pdf)

Muutokset puhujissa sekä aikatauluissa ovat mahdollisia. Ohjelman uusin versio löytyy aina näiltä sivuilta.

Ilmoittaudu mukaan

Seminaari on maksuton, mutta majoitus kustannetaan itse. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, mukaan mahtuu enintään 160 osallistujaa. Ilmoittauminen sulkeutuu 21.2.2019. Mahdolliset peruutukset sähköpostitse Paula Latvaselle.

> Ilmoittaudu seminaariin

Seminaaria voi seurata myös livelähtyksenä, tai katsoa myöhemmin tallenteena. Linkki ilmestyy ennen seminaaria tälle verkkosivulle ja se lähetetään kutsutuille myös sähköpostitse.

Varaa majoitus

Gustavelundin kartano Tuusulanjärven historiallisessa ympäristössä tarjoaa viihtyisät puitteet seminaarille. Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, viimeistään 21.2.2019. Tarjolla on:

  • 62 kappaletta 2-hengen huoneita hintaan 133 euroa/yö
  • 35 kappaletta 1-hengen huoneita hintaan 103 euroa/yö.

Hinnat ovat voimassa, kun annat varausta tehdessäsi tapahtuman varauskoodin, joka on lähetetty sinulle kutsusähköpostin mukana. Tarvittaessa voit tarkistaa koodin Paula Latvaselta

Lisätiedot: www.gustavelund.fi, Puh (09) 273 751

Yöpyminen on mahdollista myös muissa alueen hotelleissa, mutta tapahtuman varauskoodi ei oikeuta niissä yöpymisalennukseen. Muut hotellit lähellä:

> Scandic Järvenpää

> Majatalo Onnela Tuusulassa