Uppgifter om webbplatsen uudenmaanliitto.fi

ipad, kuva Anni Levonen

Webbplatsen Uudenmaanliitto.fi erbjuder information om Nylands förbunds uppgifter och tjänster och om Nylands landskap. Förbundet är ett kommunförbund vars viktigaste uppgifter är planläggning på landskapsnivå och regionutvecklingsarbete. Landskapsfullmäktige och -styrelsen svarar för förbundets beslutsfattande. Nyland omfattar 26 kommuner och landskapet har 1,6 miljoner invånare.

På webbplatsen finns länkar till andra webbplatser och tjänster. Nylands förbund ansvarar inte för användbarheten eller innehållet i tjänster som upprätthålls av andra aktörer.

Webbplatsen upprätthålls och redigeras av Nylands förbund.

Webbplatsens huvudredaktör är kommunikationschef Seija Elo.

Du kan ge respons på webbplatsen på adressen uudenmaanliitto.fi/respons.

Dataskyddsbeskrivningar

Dataskyddsbeskrivningar för Nylands förbunds webbplats:

> Dataskyddsbeskrivning för nyhetsbrev

> Dataskyddsbeskrivning för respons

Säkerhet och integritetsskydd

Webbplatsen samlar automatiskt in vissa uppgifter om användarna. På webbplatsen finns ingen reklam och information samlas inte in för kommersiellt syfte. Uppgifter om användarna överlämnas inte heller åt utomstående.