Lediga jobb vid Nylands förbund

Vi informerar om lediga jobb på den här sidan samt på tjänsten kommunrekry.fi och på Arbets- och näringsbyråns tjänst Lediga jobb

Vid Nylands förbund arbetar ungefär 80 sakkunniga inom regionutveckling, regionplanering, kommunikation och förvaltning. Cirka 20 procent av personalen är visstidsanställd projektpersonal.

21.06.2017Tidsbunda uppgifter kan sökas för beredningen av landskapets inledningsfas

Nylands förbund lediganslår tidsbunda uppgifter för beredningen av landskapets verksamhet och förvaltning. Ansökningar tas emot fram till 16.7 och det är önskvärt att de valda personerna kan påbörja arbetet senast 1.9.2017. Anställningsförhållandena är tidsbundna fram till 31.12.2018. Arbetet är projektartat.

> Bekanta dig med rekryteringsannonserna på webbplatsen Nyland 2019

Läs mera | 0 Kommentarer | Lämna en kommentar