Uutishuone palveluksessasi

Uutishuone palvelee Uudenmaan liiton ja maakunnan ajankohtaistietoa etsivää.

PuhekuplaLöydät uutispalvelusta tiedotteemme ja ajankohtaisia artikkeleita. Pääset myös kurkistamaan miten Uusimaa näyttäytyy mediassa.

Uutiskirje Uutiskirjeitämme tilaamalla saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiisi.


KuvatKuva- ja logopankista voit ladata käyttöösi liiton logon ja maakunnan vaakunan. Tarjolla on myös valokuvia maakuntavaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajista sekä liiton henkilöstöstä.Uusimmat tiedotteet


14.3.2018 11.27Markku Markkulasta maakuntahallituksen puheenjohtaja

Markku_Markkula_Kuvaaja_Mikko_MäntyniemiUudenmaan maakuntavaltuusto on nimennyt espoolaisen Markku Markkulan (kok) maakuntahallituksen puheenjohtajaksi jäljellä olevaksi kaudeksi. Outi Mäkelälle myönnettiin ero maakuntahallituksen jäsenyydestä hänen siirryttyään Nurmijärven kunnanjohtajaksi. 

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

13.3.2018 15.57Maakuntavaltuusto maakunta- ja sote-uudistuksesta: Hallituksen esitys ei ole Uudenmaan asukkaiden etujen mukainen

Valtuusto 13.3.2018Uudenmaan maakuntavaltuuston mielestä hallituksen eduskunnalle antama lakiesitys maakuntien perustamisesta ja sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistamisesta ei ole Uudenmaan asukkaiden etujen mukainen. Esitys ei ota huomioon maan suurimman maakunnan ja pääkaupunkiseudun erityispiirteitä.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 Uusimmat artikkelit


22.2.2018Merja Vikman-Kanerva: Pian nähtäville tuleva Uusimaa-kaava on rohkea esimerkki uudenlaisesta maakuntakaavasta

Merja-Vikman-Kanerva+,-kuva-Milla-AaltoMaakuntakaava on ajankohtaisempi kuin aikoihin. Lukuisten käynnissä olevien uudistusten jalkoihin uhkaa jäädä eräs tärkeä kysymys: Kuka katsoo kaavoitusta yhteisestä vinkkelistä?

Lue lisää | 1 Kommentti

 

31.1.2018 16.27Olli Keinänen: Lentorata – Helsingin seudun, koko maan sekä lentoliikenteen avainhanke

Lentorata, kuva: Helsingin kaupunki, KYMP, Maka, YleLentorata on noussut uudella tavalla ajankohtaiseksi hankkeeksi. Mediahuomiota on lisännyt esimerkiksi Helsingin ja Tampereen pormestarien hanketta tukeva kannanotto yhdessä Finnairin ja VR:n kanssa. He halusivat nostaa esiin ja kiirehtiä tätä ei niin uutta hanketta. Hyvä niin!

Lue lisää | 0 Kommenttia