Uutishuone palveluksessasi

Uutishuone palvelee Uudenmaan liiton ja maakunnan ajankohtaistietoa etsivää.

PuhekuplaLöydät uutispalvelusta tiedotteemme ja ajankohtaisia artikkeleita. Pääset myös kurkistamaan miten Uusimaa näyttäytyy mediassa.

Uutiskirje Uutiskirjeitämme tilaamalla saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiisi.


KuvatKuva- ja logopankista voit ladata käyttöösi liiton logon ja maakunnan vaakunan. Tarjolla on myös valokuvia maakuntavaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajista sekä liiton henkilöstöstä.Uusimmat tiedotteet


17.11.2017 8.42Helsingin ja Tallinnan välistä tunnelia suositetaan lentoasemalle asti

FInEst Link linjausHelsingin ja Tallinnan välisen tunnelin linjauksesta sekä asemien sijainnista on selvitetty toimivin ratkaisu. Suomen päässä henkilöliikennettä palvelevat asemat olisivat maan alla Helsingin keskustassa, Pasilassa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

16.11.2017 15.19Maakuntahallituksen esityslista 20.11.2017

Nuija, kuva Kosti KeistinenUudenmaan maakuntahallitus kokoontuu maanantaina 20. marraskuuta. Kokouksessa on hyväksyttävänä Uusimaa-ohjelma 2.0 -asiakirja ja sen ympäristöselostus sekä tiedoksi merkittävänä ohjelman toimeenpanosuunnitelma ja rahoitussuunnitelma.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 Uusimmat artikkelit


17.11.2017 4.11Katse vuodessa 2050: mitä kuuluu Helsinki–Tallinna-tunnelin selvitystyölle?

Kari Ruohonen FinEst Link. Kuvaaja Laura Saukkonen

Projektijohtaja Kari Ruohonen kertoo, mitä Helsingin ja Tallinnan välisen tunnelin toteutettavuutta selvittävälle FinEst Link -projektille kuuluu tässä vaiheessa, kun selvityksen tulokset valmistuvat alkuvuodesta 2018.

Lue lisää | 0 Kommenttia

 

3.11.2017 15.39Luottamushenkilöt opissa – evästystä uuden maakunnan valmisteluun, Uusimaa-kaava ja -ohjelma tutuiksi

Luottamushenkilöiden seminaari 2.11.2017, kuvaaja Patricia Karlsson

Noin 80 uuden kauden maakuntavaltuutettua perehtyi 2.–3. marraskuuta Uudenmaan suunnittelukysymyksiin ja antoi evästystä Uudenmaan liiton työhön. Inspiroivat puitteet työskentelylle tarjosi Hyvinkään juuri uudistettu hotelli Sveitsi.

Lue lisää | 0 Kommenttia