rss Tiedotteet

5.2.2019

Ehdota Uusimaa-palkinnon saajaa – teemana tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

tiimi, kuva pixabayPyydämme ehdotuksia vuoden 2019 Uusimaa-palkinnon saajaksi. Tänä vuonna teemana on ”tasa-arvo ja yhdenvertaisuus”. Aikaa ehdotuksille on 25. maaliskuuta asti.

Maakuntahallitus palkitsee vuosittain henkilön, ryhmän tai järjestön, joka on teoillaan parantanut uusmaalaisten elämänlaatua, rikastuttanut paikallista identiteettiä ja luonut uudenlaista yhteisöllisyyttä.

– Kyse voi olla esimerkillisestä toiminnasta tai innovaatiosta arjessa, työssä, harrastusten parissa tai vaikkapa järjestökentällä. Arvioimme ehdotuksia etenkin kekseliäisyyden, rohkeuden ja uskalluksen perusteella, kertoo erityisasiantuntija Tarja Haili Uudenmaan liitosta.

Kuka tahansa uusmaalainen voi ehdottaa palkinnon saajaa. Ehdotuslomake ja valintaperusteet löytyvät osoitteesta www.uudenmaanliitto.fi/uusimaapalkinto

Voittaja palkitaan Uusimaa-viikolla toukokuussa

Uusimaa-palkinnon voittajaa juhlitaan Uusimaa-viikolla, jota vietetään lukuisten tapahtumien merkeissä 6.–11. toukokuuta. Voittaja saa kunniamaininnan lisäksi 2 000 euron rahapalkinnon toimintansa tueksi.

Viime vuonna tunnustuksen pokkasi Lapinlahden Lähde, joka on hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden keidas keskellä Helsinkiä. Uusimaa-palkinto on jaettu jo vuodesta 1982 lähtien.

Lisätietoja:

Erityisasiantuntija Tarja Haili, puh. 040 774 1718


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi

Ei kommentteja