Etelä-Suomen EAKR-rahoitushaku on avoinna

Rahoitus3

Etelä-Suomen EAKR-rahoitushaku on avautunut 29. lokakuuta. Rahoitettavaksi etsitään hankkeita, jotka edistävät pk-yritysten kilpailukykyä tai hyödyntävät innovatiivisesti uutta tietoa ja osaamista.

Haku on kaksivaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa hakijat toimittavat Uudenmaan liittoon tavallista hakemusta suppeamman projektin aiesuunnitelman. Tätä varten on erillinen idealomake. Ideahaku jatkuu 30. marraskuuta asti.

Toisessa vaiheessa jätetään varsinaiset hankehakemukset EURA2014-järjestelmässä. Hakuaika päättyy 4. maaliskuuta 2019.

EAKR-haku koskee Etelä-Suomen kuuden maakunnan aluetta. Varsinaisten hakuteemojen lisäksi kussakin maakunnassa on omia alueellisia kriteereitä, joita tällä hakukierroksella halutaan painottaa.

Infotilaisuudet marraskuussa

Rahoituksesta kiinnostuneille järjestään infotilaisuuksia. Koko Etelä-Suomen yhteinen tilaisuus pidetään torstaina 1. marraskuuta Helsingissä ja sen jälkeen ovat vuorossa alueelliset infotilaisuudet kaikissa alueen maakunnissa.

Ohjelma-alueeseen kuuluvat Etelä-Karjalan, Kanta-Hämeen, Kymenlaakson, Päijät-Hämeen, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen  maakunnat. Rahoituslähde on Euroopan aluekehitysrahasto EAKR. Rahoitusta koordinoi Etelä-Suomessa Uudenmaan liitto.

> Hakuilmoitus

> Hakijan ohje

> Katso infotilaisuuksien ajankohdat ja ilmoittaudu mukaan

Rakennerahastoasiantuntija Antti Taronen, puh. 040 507 9998