13.9.2017

Etelä-Suomi ja kestävä arktinen yhteistyö -konferenssi Lahdessa 12.10.

Arktinen yhteistyö, kuva Päijät-Hämeen liittoMitä on arktinen yhteistyö? Miten eteläsuomalaiset toimijat voisivat siitä hyötyä? Mistä arktiseen yhteistyöhön on mahdollista saada rahoitusta? Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia Lahden Sibeliustalossa 12. lokakuuta järjestettävässä konferenssissa. Tervetuloa!

Tilaisuuden puhujat ovat arktisen yhteistyön asiantuntijoita ministeriöistä, arktisen yhteistyön organisaatioista, maakunnan liitoista, yliopistoista, rahoitusohjelmista sekä lukuisista arktista liiketoimintaa tekevistä yrityksistä.

Konferenssi sisältää kolme miniseminaaria, jotka käsittelevät liikennettä ja logistiikkaa, kestävää arktisen ympäristön käyttöä ja rahoitusta rajat ylittävään yhteistyöhön.

Tilaisuuden järjestäjä on Päijät-Hämeen liitto. Järjestelyissä ovat olleet mukana Uudenmaan ja Hämeen liitot sekä Barentsin alueneuvosto ja -komitea.

> Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan

Erityisasiantuntija Marko Mälly, Päijät-Hämeen liitto,
puh. 044 371 9438