6.2.2019

Kasvupolulla sparrataan Keski-Uudenmaan kasvunälkäisiä yrityksiä – hae mukaan 10.2. mennessä

Aiko-rahoitus

Keski-Uudenmaan Kasvupolku tarjoaa maksutonta sparrausta kasvuhaluisille yrityksille. Mukaan voivat hakea kaikki alueen yritykset ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta.

- Yrityksen tavoitteena voi olla esimerkiksi kasvattaa liikevaihtoa, henkilöstömäärää, lanseerata uusi tuote tai selvittää kansainvälistymisen mahdollisuuksia, sanoo elinkeinopäällikkö Lauri Kuukasjärvi Uudenmaan liitosta.

Keski-Uudenmaan Kasvupolku on osa Kasvu Openia, Suomen suurinta yritysten kasvun sparrausohjelmaa.

Miten voi hakea mukaan?

Kasvupolulle voi hakea mukaan täyttämällä hakulomakkeen 10.2.2019 mennessä. Tuomaristo valitsee hakemusten perusteella jatkoon 15 yritystä.

Valinnassa painottuu yrityksen kasvusuunnitelma. Tärkeitä ominaisuuksia ovat muun muassa kasvupotentiaali, skaalautuvuus, uskottavuus, ajankohtaisuus ja omintakeisuus.

Kasvupolun aikataulu

Valituille yrityksille järjestetään sparrausta Kiitoratapäivissä 5.3. ja 7.5.2019. Kiitoradoilla muun muassa myynnin, rahoituksen, johtamisen ja kansainvälistymisen asiantuntijat eli myllärit auttavat yrityksiä pääsemään omiin kasvutavoitteisiinsa.

Toisen Kiitoratapäivän lopuksi tuomaristo valitsee kaksi yritystä, jotka etenevät lokakuussa järjestettävään valtakunnalliseen finaaliin eli Kasvu Open Karnevaaliin.

Uudenmaan liitto on Kasvu Openin kumppani. Palkitsemme myös vuosittain yhdessä alueen yrittäjäjärjestöjen kanssa uusmaalaiset huippuyritykset kolmessa sarjassa.

> Keski-Uudenmaan Kasvupolun verkkosivu

> Vuoden uusmaalaiset yritykset