14.1.2019

Miten tapamme liikkua mullistuvat tulevaisuudessa? Ilmoittaudu mukaan ennakointiseminaariin

Ennakointiseminaarin kuvitus, jossa tekstinä Tulevaisuus liikuttaa.
Miten ihmiset ja bisnes liikkuvat tulevaisuudessa, ja miten se vaikuttaa ympäristöömme? Tätä pohditaan valtakunnallisessa ennakointiseminaarissa Tuusulassa 21.-22.3.2019. Ilmoittautuminen suosittuun tapahtumaan on käynnissä, varmista paikkasi!
Seminaari kokoaa eri alojen ammattilaiset vuosittain yhteen tutkimaan tulevaisuutta, tänä vuonna liikkumisen näkökulmasta. Ohjelma on suunniteltu avaamaan näkökulmia esimerkiksi kuntien, oppilaitosten, virastojen, ministeriöiden ja tutkimuslaitosten suunnittelu- ja kehittämistyöhön.

Tapahtuman järjestää Uudenmaan liitto yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön ja Suomen Kuntaliiton kanssa. Seminaari on osallistujille maksuton, mutta mahdollinen yöpyminen paikan päällä kustannetaan itse.

Ohjelmassa kolme näkökulmaa – ihminen, ympäristö ja bisnes

Liikkumisen tulevaisuutta katsotaan seminaarissa kolmen eri näkökulman – ihmisen, ympäristön ja bisneksen kautta. Ohjelmassa vuorottelevat huippupuhujat sekä teemoihin syventävä työpajatyöskentely.

Puheenvuorojen aiheina ovat liikkumisen suuret linjat nykypäivästä tulevaisuuteen, ilmastonmuutoksen ja päästövähennysten vaikutukset ihmisten liikkumiseen lähitulevaisuudessa sekä logistiikan ja älyliikenteen tulevaisuuden näkymät.

Seminaarin toisena päivänä pohditaan liikkumisen muutoksia myös osaamisen kannalta; eli millaista tietoa, taitoa ja koulutusta tulevaisuuden liikkuminen meiltä edellyttää.

Tutustu ohjelmaan, ilmoittaudu mukaan ja anna seminaarin kääntää aivosolusi tulevaisuuden asentoon!

Ennakointiseminaari järjestetään 21.-22.3.2019 Gustavelundissa, Tuusulassa.

Ohjelma, ilmoittautuminen ja majoitustiedot tapahtuman nettisivulla

Kysymykset käytännön järjestelyistä:
Hankeassistentti Paula Latvanen, puh. 044 333 0668