rss Tiedotteet

23.4.2018

Uusimaa-palkinto Lapinlahden Lähteelle – Tunnustus jaetaan Uusimaa-viikolla

Lapinlahden Lähde_Kuva_Anna-Maija AaltoUusimaa-palkinnon saajaksi on valittu Lapinlahden Lähde, jonka vapaaehtoisvoimin käynnistetty toiminta on auttanut muun muassa nuoria mielenterveyskuntoutujia.

Historiallinen Lapinlahden sairaalan alue ja aktiivinen vertaistukitoiminta ovat vähitellen avautuneet kaupunkilaisille omaa luokkaansa olevana turvallisena yhteisöllisyyden vahvistajana. Nykyisin paikka on kaikille avoin hyvinvoinnin ja kulttuurin keidas keskellä Helsinkiä.

Vuonna 2013 käynnistyneen yhteistoiminnan taustalla ovat muun muassa Suomen Mielenterveysseura ja sen paikallisyhdistys Pro Lapinlahti, joka juhlistaa 30-vuotista taivaltaan tänä vuonna.

Palkinto luovutetaan Uusimaa-viikon maanantaina 7.5. Lapinlahden Lähteen kahvilassa pidettävä tilaisuus on kaikille avoin.

Uudenmaan liitto myöntää Uusimaa-palkinnon vuosittain henkilölle tai ryhmälle toiminnasta uusmaalaisten hyväksi. Valinta tehdään keväisin kansalaisten ja järjestöjen ehdotusten pohjalta. Voittaja saa kunniamaininnan sekä 2 000 euron rahapalkinnon toimintansa tueksi.

Lisätietoja:

> Uusimaa-palkinto

> Lapinlahden Lähde


Kuva: Anna-Maija Aalto


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi