rss Tiedotteet

31.5.2017

Kansainväliset osaajat vauhdittamaan kasvua – Rahoitusta jaossa 3 miljoonaa euroa

keskuskatu. Kuva Tuula Palaste

Kasvua kansainvälisistä osaajista -agendan jalkauttamista vauhditetaan 14. kesäkuuta avattavalla valtakunnallisella rahoitushaulla. Rahoitusta on jaossa 3 miljoonaa euroa. Haun avautumispäivänä Helsingissä pidettävään infoon voi ilmoittautua 7.6. asti.

Rahoitusta myönnetään hankkeille, jotka kanavoivat kansainvälisten osaajien asiantuntemusta yritysten kasvuksi ja kansainvälistymiseksi, ja luovat lisäarvoa Suomen elinkeinoelämälle. Euroopan aluekehitysrahaston hankkeille on varattu 1,7 miljoonaa euroa ja Euroopan sosiaalirahaston hankkeille 1,3 miljoonaa euroa.

Kansainvälisellä osaajalla tarkoitetaan maahanmuuttajaa tai suomalaista paluumuuttajaa, jolla on korkeaa osaamista, kansainvälistä kokemusta ja verkostoja. Agendassa tarkoitettuja osaajia ovat esimerkiksi opiskelijat, tutkijat, puolisoina Suomeen muuttaneet, työperäiset maahanmuuttajat, humanitäärisistä syistä Suomeen tulleet tai suomalaiset paluumuuttajat.

Haun rahoittajina toimivat Uudenmaan liitto ja Hämeen ELY-keskus. Kasvua kansainvälisistä osaajista on työ- ja elinkeinoministeriö syksyllä 2016 käynnistämä agenda.

> Lue lisää hakuinfosta ja ilmoittaudu mukaan

> Lue lisää hausta rakennerahastot.fi-sivustolta


Lisätietoja:

EAKR-hankkeet: Rakennerahastoasiantuntija Anu Heinonen,
Uudenmaan liitto, puh. 040 182 4828

ESR-hankkeet: Rahoitusasiantuntija Auli Vuorela, ELY-keskus,
Rahoitusyksikkö Etelä-Suomi, puh. 0295 021 264

Agenda: Erityisasiantuntija Laura Lindeman, Työ- ja elinkeinoministeriö,
puh. 029 504 7205, 050 408 9932


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi