rss Tiedotteet

2.8.2017

Tuusulanjärvi juhlii satavuotiasta Suomea urakalla

Viikonloppuna 11.–13. elokuuta Tuusulanjärvellä juhlitaan! Luvassa on Tuusulan Taiteiden yö kulttuuritapahtumineen sekä kaikkien asukkaiden yhteinen piknik-tapahtuma Järvenpään kävelykadulla. Viikonlopun huipentaa Järvenpään rantapuiston lavalle nouseva Saara Aalto.

Perjantaina 11.8. juhlitaan Taiteiden yötä sekä Tuusulan torin kansalaisjuhlan konserteissa että Rantatien lukuisissa kohteissa. Tapahtumapisteitä on kaikkiaan 27, osa myös Järvenpään puolella. Kyseessä on helposti lähestyttävä matalan kynnyksen tapahtuma, jossa yhdessä tekeminen on vahvasti läsnä.

Päivän päättää Suomen suurin ulkoilmadisko.


Lauantaina 12.8. Järvenpäässä juhlitaan satavuotiasta Suomea aamusta iltaan. Päivä alkaa 150 pöydän piknikillä, johon voi osallistua varaamalla paikan ja tuomalla omat eväät mukaan. Ohjelmaa on historiallisesta kulkueesta yhteislauluun ja toritansseihin. Päivän päättää Suomen suurin ulkoilmadisko.

Sunnuntaina 13.8. luvassa on ilmaiskonsertti, jonka pääesiintyjänä on X Factor -tähti Saara Aalto bändeineen. Muita konsertin esiintyjiä ovat järvenpääläinen yhtye Entäs Peltonen sekä Tuusulanjärvi Big Band, joka esittää 100-minuuttisen spektaakkelin suomalaista musiikkia. Pakkaa eväät ja viltit reppuun ja suuntaa Järvenpään rantapuistoon nauttimaan hyvästä musiikista ja seurasta!

Virallista  Suomi 100 Yhdessä -viikonloppua vietetään 25.-27. elokuuta. Silloin koko Uusimaa täyttyy erilaisista, isoista ja pienistä kesäjuhlista.


Virallista  Suomi 100 Yhdessä -viikonloppua vietetään 25.-27. elokuuta. Silloin koko Uusimaa täyttyy erilaisista, isoista ja pienistä kesäjuhlista. Lue pian lisää 7. elokuuta ilmestyvästä Uudenmaan Suomi 100 -uutiskirjeestä.


Lisätiedot:

Tuusulan Taiteiden yö

Piknik ja konsertti Järvenpäässä

Viikonlopun ohjelma on osa Järvenpään ja Tuusulan yhteistä, Tuusulanjärvi-ilmiö -nimistä juhlavuoden hankekokonaisuutta.

Jutun kuva: Tuusulan Taiteiden yö / Jari Flinck


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi