rss Tiedotteet

11.8.2017

Sote- ja maakuntauudistuksen johtajahaku kiinnosti: yli sata hakijaa

yhteistyöUudenmaan sote- ja maakuntauudistuksen hankejohtajien tehtäviin saatiin 186 hakemusta. Hakijoita oli kaikkiaan 116, sillä osa haki useampaa paikkaa. Haettavana oli 14 johtajapestiä.

Eniten hakemuksia jätettiin sote-osallisuusjohtajan ja sote-integraatiojohtajan tehtäviin, mutta kaikki avoimet paikat kiinnostivat laajasti. Haussa oli muun muassa strategia-, talous-, henkilöstö-, viestintä-, rahoitus- ja hallintojohtajan paikat.

Haastattelut ovat parhaillaan käynnissä. Tavoitteena on, että valitut voivat aloittaa tehtävissään syys–lokakuun aikana. Rekrytoinnit hoidetaan aiemmin suunnitellun mukaisesti, vaikka uuden maakunnan aloitus siirtyikin vuoden 2020 alkuun.

– Maan hallituksen uusien linjausten vuoksi pohdimme vielä olisiko joidenkin tehtävien aloitusta syytä hieman lykätä. Valtaosa tehtävistä täytetään kuitenkin heti, sillä valmistelu jatkuu edelleen hyvällä tempolla, kertoo hallintopäällikkö Inka Tikkanen-Pietikäinen.

Uusimaa 2019 -hankkeeseen palkatut hankejohtajat tulevat valmistelemaan maakunnan hallinnon ja toiminnan käynnistämistä.

Lisäksi haussa oli ICT-osaajia kokopäiväisiin ja osa-aikaisiin tehtäviin. Näihin hakuihin osallistui 121 henkilöä.

Lisätietoja:

Hallintopäällikkö Inka Tikkanen-Pietikäinen, puh. 040 554 5538


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi