17.8.2017

Verkkokauppaa Kiinassa – Tule 25.8. kuulemaan miten onnistut

verkkokauppa-pixabayUudenmaan liitto järjestää 25. elokuuta aamupäivän infotilaisuuden verkkokaupan mahdollisuuksista Kiinan markkinoilla. Kiinalaisen kumppanimme avulla uusmaalaisilla yrityksillä on mahdollisuus saada kustannushyötyjä ja minimoida riskit. Tervetuloa maksuttomaan tilaisuuteen kuulemaan miten kauppaa voi käydä vaivattomasti ja luotettavasti.

Uudenmaan liiton kumppani on Hangzhoun kaupungissa toimiva Hangzhou Cross-Border Trading Town (HCBTT). Sen toimialue on ihanteellinen verkkokaupalle, sillä Hangzhou on yksi Kiinan rikkaimmista kaupungeista. Alueella on maan korkein bruttokansantuote asukasta kohden, eli ostovoimaa löytyy.

Hangzhou sijaitsee pari sataa kilometriä Shanghaista lounaaseen, ja sen metropolialueella asuu noin 21,5 miljoonaa ihmistä.

Tervetuloa kuulemaan kun HCBTT:n edustajat kertovat miten Trading Town toimii ja millaisia palveluja se voi tarjota uusmaalaisille yrityksille.

Info järjestetään Uudenmaan liiton toimistolla kello 10.00–12.30, Esterinportti 2B, 00240 Helsinki.

Puheenvuorot pidetään englanniksi ja kiinaksi. Tilaisuudessa on tulkkaus.

> Tilaisuuden ohjelma

> Ilmoittaudu mukaan