20.11.2017

Seuraa Maakuntaparlamenttia suorana verkossa 23.11. – tai katso myöhemmin tallenne

Parlamenttilogo-videoUudenmaan Maakuntaparlamentin keskiössä on tällä kertaa sote- ja maakuntauudistus. Jos et päässyt tapahtumaan mukaan, voit seurata torstain ohjelmaa Finlandia-talolta suorana verkkolähetyksenä. Myöhemmin voit katsoa tallenteen, ja tarjonta täydentyy vielä videoklipeillä päivän kohokohdista.

> Videotallenteet

Muutosjohtajat Markus Sovala ja Timo Aronkytö saavat lavalle seurakseen syksyllä työnsä aloittaneet hankejohtajat. Strategiajohtaja Markus Pauni nostaa keskusteluun hahmottumassa olevan uuden maakunnan strategian.

Finlandia-talolla yli 400 osallistujaa seuraa myös puolitoistatuntisen puolueiden johdon tentin, jossa uudistusta ruoditaan perinpohjaisesti. Keskustelua johdattelee toimittaja Kirsi Heikel. Päivän päätteeksi julkistamme valovoimaiset vuoden yritykset kolmessa sarjassa.

Ohjelma jatkuu perjantaina Silja Europa -laivalla, jossa Uudenmaan liiton kumppanina järjestelyissä on Suomen Kuntaliitto. Laivalla uudistuskeskustelun teemoina ovat muun muassa henkilöstö, asukkaiden osallistuminen ja ICT-palvelut.

> Tutustu Maakuntaparlamentin ohjelmaan

Lataa mobiilisovellus, osallistu somessa

Osallistujat voivat ladata jo ennen tilaisuutta puhelimeensa Prospectum Eventos Mobile -sovelluksen. Silloin päivien ohjelma ja käytännön järjestelyt löytyvät aina taskustasi. Kirjaudu sovellukseen koodilla 2311.

Somessa keskustelu käy vilkkaana aihetunnisteilla #Maakuntaparlamentti, #turvallinensiirtymä ja #Uusimaa2019 – osallistu sinäkin! Ota myös seurantaan liiton Twitter-tilit @Uudenmaanliitto ja @Uusimaa2019.

Katso valokuvakooste Finlandia-talon osuudesta kuvasivustoltamme.

Inka Kanerva, viestintäjohtaja, puh. 040 541 8308
Tiina Öhman, käytännön järjestelyt, puh. 040 5344 519