rss Tiedotteet

7.2.2018

Asiantuntijavaihto ilmasto-osaajille – Hae mukaan 15.4. mennessä!

Pioneers into practice_Tyrsky consultingIlmastonmuutokseen vastaaminen vaatii uudenlaista ajattelua. Asiantuntijavaihto avaa mahdollisuuden parantaa ammatillista osaamista, rakentaa uusia verkostoja ja tavata muita ilmastoasioista kiinnostuneita. Hae mukaan Pioneers into Practice -ohjelmaan 15.4.2018 mennessä.

PiP-ohjelma tarjoaa asiantuntijoille koulutusta ja työjakson ulkomaisessa organisaatiossa. Suomalaiset organisaatiot voivat puolestaan kouluttaa omia asiantuntijoitaan tai ottaa vastaan ulkomaisia vierailijoita. Työskentely ajoittuu vuoden 2018 keväälle ja syksylle.

Ohjelma on osa euroopanlaajuista Climate-KICiä, jonka tarkoituksena on luoda innovaatioita, liiketoimintaa ja uusia käytäntöjä vähähiilisen yhteiskunnan rakentamiseksi. Mukana on 17 Euroopan maata. Ohjelman rakenne ja sisältö ovat samankaltaisia kaikissa maissa.

Asiantuntijavaihtoon voi hakea mukaan osoitteessa www.pioneers.climate-kic.org. Sekä vaihtoon lähtevien asiantuntijoiden, että vastaanottavien organisaatioiden tulee olla Uudeltamaalta. Ohjelma on asiantuntijoille maksuton, mutta organisaatioille pääsääntöisesti maksullinen.

Ohjelman toteutuksesta vastaa Uudellamaalla Tyrsky Consulting. Uudenmaan liitto rahoittaa ohjelmaa Climate-KIC:n kautta.

Lue lisää:

Suomeksi: www.tyrskyconsulting.fi/fi/pip

Englanniksi: www.tyrskyconsulting.fi/en/pioneersintopractice


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi