23.8.2018

Ehdota vuoden uusmaalaista kaupunginosaa – teemana tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

uusmaalainen kaupunginosa 2019, logo kuvalla.Kerro meille ehdotuksesi maakunnassamme sijaitsevasta esimerkillisestä kaupunginosasta. Paras ehdokas palkitaan Vuoden 2019 uusmaalaisena kaupunginosana.

Uudenmaan liiton tunnustus myönnetään toiminnasta tai innovaatiosta, joka on lisännyt merkittävästi asuinalueen viihtyisyyttä ja toimivuutta.

– Tämän vuoden valinnassa korostetaan erityisesti asukkaiden ponnisteluja tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi, kertoo erityisasiantuntija Tarja Haili Uudenmaan liitosta.

Palkinnonsaajaa voivat ehdottaa uusmaalaiset asukkaat sekä alueella toimivat järjestöt ja organisaatiot 10.10.2018 asti. Voittaja julkistetaan marraskuussa.

Palkinto osoitetaan aina seuraavalle kalenterivuodelle, jolloin palkittu asuinseutu pääsee viettämään juhlavuottaan erilaisten tempausten ja tapahtumien merkeissä. Voittaja saa kunniakirjan ja 2 000 euroa tuleviin kehittämisprojekteihin.

Ehdotuslomake ja tarkemmat valintaperusteet löytyvät osoitteesta: www.uudenmaanliitto.fi/vuodenkaupunginosa

Perinteinen tunnustus myönnetään kylälle ja kaupunginosalle vuorovuosin. Uusmaalaisia kyliä on palkittu vuodesta 1988 lähtien. Kaupunginosa valittiin ensimmäisen kerran vuonna 2013.

Erityisasiantuntija Tarja Haili, puh. 040 774 1718