rss Tiedotteet

30.8.2018

Central Baltic -haku lähestyy – vastinrahoitushaku on jo käynnissä, hyvien hakemusten työpaja 27.9.

KalenteriInterreg Central Baltic -rahoitusohjelman neljäs rahoituskierros avataan 15. lokakuuta. Hakukierroksella teemoina ovat uusien markkina-alueiden löytäminen vientituotteille ja osaamisvaltaisten yritysten tukeminen.

Rahoitettavaksi etsitään hankkeita, joilla kehitetään parempia liikenneyhteyksiä, luonto- ja kulttuurikohteita sekä vahvistetaan yhteisöjä.

- Uusmaalaiset toimijat ovat olleet tähän asti hieman aliedustettuina, joten rohkaisen kaikkia rahoitusta etsiviä tutustumaan ohjelmaan, Central Baltic -ohjelman Suomen yhteyshenkilö Jaakko Ranta sanoo. Kontaktipisteemme voi auttaa myös hankekumppanien etsimisessä ohjelma-alueelta.

Rahoitusta hankkeille on tarjolla vähintään kahdeksan miljoonaa euroa.

- Suosittelen hankeidean kanssa liikkeellä olevia ottamaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa yhteyttä ohjelman sihteeristöön tai kontaktipisteeseen, Ranta sanoo. 

Haku on yksivaiheinen, eikä erillistä ideapaperia jätetä arvioitavaksi. Sihteeristö voi kuitenkin antaa palautetta hankeideasta ja sen sopivuudesta rahoitusohjelmaan.

Päätökset rahoitettavista projekteista tehdään helmikuussa 2019, ja projektit voivat jatkaa kesäkuuhun 2021 asti.

Vastinrahoitushaku on jo avautunut

Central Baltic -rahoitteiseen hankkeeseen osallistuvat suomalaiset partnerit voivat hakea valtion vastinrahoitusta suomalaisten organisaatioiden kustannuksiin. Vastinrahahaku on avattu 28.8., ja se päättyy 26.10.

Suomessa valtion vastinrahoitusta myöntää Varsinais-Suomen liitto.

Tule hakemaan hyvän hakemuksen vinkit

Rahoituksesta kiinnostuneille järjestetään työpaja torstaina 27. syyskuuta kello 13 Uudenmaan liitossa. Työpajassa käydään läpi hyvän hakemuksen kirjoittamista. 

Tilaisuuteen voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia Jaakko Rannalle. Ilmoitathan viestissäsi myös mahdolliset erikoisruokavaliot.Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi