Tilaa Uudenmaan liiton uutiskirjeitä

postituslista

Uudenmaan liitto julkaisee viittä uutiskirjettä, joiden postituslistoille voit liittyä tällä sivulla. Sähköpostiisi saapuvissa uutiskirjeissä kerromme maakunnan suunnittelun ajankohtaisuutiset. Voit liittyä yhdelle tai useammalle listalle.

Uutiskirjeiden teemat ovat

1. Uudenmaan liiton työn tulokset ja tapahtumamme
  2. maakuntakaavan valmistelu
  3. Uusimaa-ohjelman valmistelu ja muut alueen ohjelmatyön uutiset
  4. Suomi 100 -juhlavuosi Uudellamaalla

Täytä alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi ja valitse haluamasi postituslistat. Klikkaa tämän jälkeen En ole robotti -vahvistusta sekä Tilaa-painiketta. Saat sähköpostiisi viestin, jonka kautta vielä varmistat tilauksen.

Jokaisen uutiskirjeeseen mukana saat ohjeet listalta poistumisesta ja tilaustietojen muuttamisesta. Postituslistalla olevista henkilöistä on järjestelmän ylläpitäjän tiedossa vain sähköpostiosoite.

Postituslistat

Sähköpostiosoitteesi :

SuomiFinland100-tunnus_sininen_RGBSuomi 100 -uutiskirje

Uudenmaan Suomi 100 -uutiskirje ilmestyy juhlavuoden aikana kerran kuukaudessa. Voit tilata uutiskirjeen Suomi 100 Uusimaa -sivuston kautta.

> Tilaa Suomi 100 Uusimaa -uutiskirje