Vinkkaa Uusimaa-palkinnon saajaa – Teemana kulttuuri & muutos

Kuvituskuva_Pixabay_More than one wayEtsimme jälleen ehdokkaita Uusimaa-palkinnon saajaksi. Vuoden 2018 valintaa siivittää Uusimaa-viikon tämänkeväinen teema kulttuuri & muutos. Kerrothan meille suosikkiehdokkaasi 22.3.2018 mennessä.

Uudenmaan maakuntahallitus palkitsee vuosittain henkilön, ryhmän tai järjestön, joka on teoillaan parantanut uusmaalaisten elämänlaatua ja tuonut edistystä ihmisten arkeen.

− Tällä kertaa valinnassa painotetaan uusia yhteisöllisyyden muotoja sekä käytäntöjä eri kohderyhmien aktivoimisessa kulttuuri ja muutos -teemaan liittyen. Kyse voi olla esimerkillisestä toiminnasta tai innovaatiosta niin arjessa, työssä, harrastusten kuin myös järjestökentän parissa. Ehdotuksia arvioidaan etenkin kekseliäisyyden, rohkeuden ja uskalluksen näkövinkkelistä, hehkuttaa liiton erityisasiantuntija Tarja Haili.

> Ehdota palkinnon saajaa (Webropol-kysely)

> Katso tarkemmat myöntöperusteet (pdf)

Valintaa juhlitaan Uusimaa-viikolla 7.–12.5.

Uusimaa-palkinnon voittajaa juhlitaan Uusimaa-viikolla, jota vietetään lukuisten tapahtumien merkeissä 7.–12. toukokuuta. Voittaja saa kunniamaininnan lisäksi 2 000 euron rahapalkinnon toimintansa tueksi.

Uusimaa-palkinto 2017_Finlandia-laulajat ja Brother Christmas_kuva Tuula Palaste

Uusimaa-palkintoa on jaettu jo vuodesta 1982 asti. Vuonna 2017 sen pokkasi Finlandia-laulajat, joka on neljän uusmaalaisen mieskuoron projekti. Lisäksi maakuntahallitus myönsi erillisen 1 000 euron kunniamaininnan tuusulalaiselle Brother Christmas -hyväntekeväisyysyhdistykselle ja sen perustajalle Ari Koposelle.

Lisätietoja:

Erityisasiantuntija Tarja Haili, puh. 040 774 1718