Ehdota vuoden uusmaalaista yritystä 2017

Ajatuskupla Kuva Pixabay
Nyt on aika tehdä ehdotuksia vuoden uusmaalaiseksi yritykseksi 2017. Voit ehdottaa ansioitunutta yritystä 15.9. mennessä.

Palkinnoilla annetaan tunnustusta esimerkillisestä yritystoiminnasta, lisätään yrittäjyyden arvostusta sekä kannustetaan start up -yrittäjyyteen.

Lomake ehdotuksia varten löytyy tämän sivun oikeasta palstasta.

Palkintosarjoja on kolme:

  • Tuotannollinen yritys
  • Kaupan tai palvelualan yritys
  • Start up -yritys

Ehdotuksia voi tehdä yrityksen palveluihin tai tuotteisiin tyytyväinen asiakas tai organisaatio. Myös yrittäjä itse voi tarjoutua ehdolle.

Päätökset palkittavista tekee asiantuntijaraati, jossa ovat edustettuina Uudenmaan liitto, Uudenmaan ELY-keskus, alueen yrittäjäjärjestöt ja Helsingin seudun kauppakamari. Raadin puheenjohtajana on Carita Orlando Pääkaupunkiseudun Yrittäjistä.

Vuoden uusmaalaiset yritykset palkitaan marraskuussa Uudenmaan Maakuntaparlamentissa.

Yrittäjävalinnoilla on jo yli 20 vuoden perinteet.


Vuonna 2016 palkittiin kolme yritystä huikeiden menestystarinoiden takaa

Vuoden yritykset 2016Vuoden uusmaalaiset yritykset palkittiin vuonna 2016 kolmessa sarjassa. Start up -sarjan parhaaksi valittiin Nyhtökaura-tuotteella huikean menestyksen tehnyt Gold&Green Foods Helsingistä.

Kaupan ja palvelualan sarjassa palkittiin lohjalainen Kuljetusliike Markus Hänninen, joka on pärjännyt ansiokkaasti logistiikka-alan kovassa kilpailussa.

Puutarha-alan ja urbaanin ruokahuollon edelläkävijä Robbes Lilla Trädgård Lapinjärveltä vei voiton tuotannollisten yritysten sarjassa.

– Uusimaa on Suomen vahvin yrittäjyysalue, ja tässä meillä on kolme upeata esimerkkiä menestyksen takana. On todella ihailtavaa, kuinka uutta luovia ja eteenpäin pyrkiviä tämänvuotiset palkitut yrittäjämme ovat, kiitteli palkinnot ojentanut maakuntahallituksen puheenjohtaja Outi Mäkelä.

Valinnat julkistettiin 24. marraskuuta Uudenmaan liiton vuosittaisessa kuntapäättäjien tapahtumassa, Maakuntaparlamentissa.

Tutustu yrityksiin:

> Gold&Green Foods Oy

> Kuljetusliike Markus Hänninen Oy

> Robbes Lilla Trädgård Ab


Palkittujen yritysten videot