Vuonna 2016 palkittiin kolme yritystä huikeiden menestystarinoiden takaa

Vuoden yritykset 2016Vuoden uusmaalaiset yrityksen palkittiin vuonna 2016 kolmessa sarjassa. Startup-sarjan parhaaksi valittiin Nyhtökaura-tuotteella huikean menestyksen tehnyt Gold&Green Foods Helsingistä.

Kaupan ja palvelun alan sarjassa palkittiin lohjalainen Kuljetusliike Markus Hänninen, joka on pärjännyt ansiokkaasti logistiikka-alan kovassa kilpailussa.

Puutarha-alan ja urbaanin ruokahuollon edelläkävijä Robbes Lilla Trädgård Lapinjärveltä vei voiton tuotannollisten yritysten sarjassa.

– Uusimaa on Suomen vahvin yrittäjyysalue, ja tässä meillä on kolme upeata esimerkkiä menestyksen takana. On todella ihailtavaa, kuinka uutta luovia ja eteenpäin pyrkiviä tämänvuotiset palkitut yrittäjämme ovat, kiitteli palkinnot ojentanut maakuntahallituksen puheenjohtaja Outi Mäkelä.

Valinnat julkistettiin 24. marraskuuta Uudenmaan liiton vuosittaisessa kuntapäättäjien tapahtumassa, Maakuntaparlamentissa.

Tutustu yrityksiin:

> Gold&Green Foods Oy

> Kuljetusliike Markus Hänninen Oy

> Robbes Lilla Trädgård AbPalkittujen yritysten videot


Yritysvalinnoilla jo yli 20 vuoden perinteet

Pyydämme vuosittain ehdotuksia mallikelpoisista uusmaalaisista yrityksistä seuraavan vuoden valintaa varten. Ehdotuksia voi tehdä yrityksen palveluihin tai tuotteisiin tyytyväinen asiakas tai organisaatio. Myös yrittäjä itse voi tarjoutua ehdolle.

Päätökset palkittavista tekee asiantuntijaraati, jossa ovat edustettuina Uudenmaan liitto, Uudenmaan ELY-keskus, alueen yrittäjäjärjestöt ja Helsingin seudun kauppakamari.

Ehdokkaiden haku käynnistyy aina loppukesästä. Valinnat seuraavalle vuodelle julkistetaan marraskuussa. Uusmaalaiset yritykset on valittu vuodesta 1993 lähtien.