Vuoden 2018 uusmaalaiset yritykset julkistetaan marraskuussa

Kädet, kuva Pixabay

Vuoden yritys -titteleistä kilpailee tänä vuonna lähes parikymmentä uusmaalaista yritystä. Valinnat tehdään ja palkinnot jaetaan Uudenmaan Maakuntaparlamentissa Helsingin Paasitornissa 22. marraskuuta. Kiitos kaikille ehdotuksia jättäneille!

Vuosittaisilla yritysvalinnoilla haluamme nostaa alueemme yrittäjien parhaimmiston esille. Palkinto on tunnustus esimerkillisestä yritystoiminnasta, mutta tarkoituksena on myös lisätä yrittäjyyden arvostusta sekä kannustaa start up -yrittäjyyteen.

Palkintosarjoja on kolme:

  • Tuotannollinen yritys
  • Kaupan tai palvelualan yritys
  • Start up -yritys


Vuonna 2017 palkittiin Goodio, Plastex ja Coptersafety – Katso videot voittajista

Yritysvalinnoilla on jo yli 20 vuoden perinteet

Uusmaalaiset yritykset on valittu vuodesta 1993 lähtien. Palkintosarjoja on perinteisesti ollut kaksi: toinen tuotantoalan ja toinen kaupan tai palvelualan yritykselle. Vuodesta 2016 lähtien on palkittu myös startup-yritys.

Pyydämme vuosittain ehdotuksia mallikelpoisista yrityksistä valintoja varten. Ehdotuksia voi tehdä yrityksen palveluihin tai tuotteisiin tyytyväinen asiakas tai organisaatio. Myös yrittäjä itse voi tarjoutua ehdolle.

Päätökset palkittavista tekee asiantuntijaraati, jossa ovat Uudenmaan liiton lisäksi edustettuina Uudenmaan ELY-keskus, alueen yrittäjäjärjestöt ja Helsingin seudun kauppakamari.

Ehdokkaiden haku käynnistyy aina kesällä. Valinnat julkistetaan marraskuussa.